,

Micgrup amb el projecte “Invulnerables”

El passat 21 de juny, Micgrup va ser present com a Patrocinador de Taula a la II Gala Giroinfant organitzada pel Rotary Club Girona, un sopar benèfic amb l’objectiu d’ajudar i eradicar l’exclusió infantil a través del projecte INVULNERABLES, la impulsora del qual, Sor Lucía Caram, ens va acompanyar en aquesta nit solidària. Micgrup va estar representat per part del Consell Directiu (Jordi Miró, Jaume Romeu, Miquel Calm i Cristina Miró) juntament amb el nostre Director d’Obres – Domènec  Molina – i les seves families.

La nit va ser un veritable èxit gràcies a la implicació de la societat civil gironina, ja que es van recaptar 33.500€ per aquesta noble causa.

, ,

Jordi Miró, director general de Micgrup, rep el Pin d’Honor de l’AEEG

Jordi Miro rep el Premi Pin d'Honor AEEG 2018

El nostre director general, Jordi Miró, va recollir el Premi Pin d’Honor amb què va ser premiat com a professional en el XXIIIè Sopar de Gala i XIV edició dels Premis de l’Associació d’Empresaris i Emprenedors de Girona (AEEG). L’acte es va celebrar el juliol del 2018 al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona. Amb la presència de prop de 170 empresaris, Jordi Miró va rebre un dels tres premis Pin d’Honor que s’entregaven des de l’organització d’aquests premis anuals. Des de Micgrup, vam agrair el reconeixement per la distinció al nostre director general i que s’hagués posat en valor la nostra empresa en un acte de referència empresarial a la demarcació de Girona.

Suport de Micgrup a la campanya “Cap nen sense diagnòstic”

Micgrup va donar suport com a empresa a la ponència de Victor Küppers a l'acte organitzat per Rotary Club Girona.

Va ser una satisfacció des de Micgrup contribuir a la gala solidària que va organitzar l’entitat Rotary Club Girona a l’Hotel Carlemany de Girona. Vam donar suport com a empresa a la ponència de Victor Küppers que tenia com a objectiu contribuir a la campanya de “Cap nen sense diagnòstic”. Més de 200 assistents! I a la taula de Micgrup ens va agradar congregar als nostres directius i gaduir de la vetllada. En la imatge, Küppers amb el nostre director general, Jordi Miró, acompanyat de la seva família.