ELS NOSTRES SERVEIS

Modernització de façanes i naus industrials

La nostra oficina tècnica disposa dels mitjans necessaris per transformar, a partir d’una idea i mitjançant renders 2D i 3D, unes intal·lacions antigues i fora normativa en una moderna i funcional nau industrial. Som especialistes en rehabilitació integral. El nostre ventall d’actuacions va des d’impermeabilitzacions de cobertes, modernitzacions de façanes, renovació de falsos sostres, terra tècnic, mampares o renovació d’instal.lacions

Rehabilitació Integral Residencial

Agafem les teves idees i les convertim en realitat. De la mà dels nostres industrials aconseguim que un pis antic llueixi com acabat de construir, ja que canviem instal·lacions elèctriques i sanitàries, tirem envans per crear espais nous i diàfans i, si vols, t’acompanyem a triar els materials i acabats que millor s’adaptin al teu estil i pressupost.
Consulta’ns sense compromís!

Obra nova (Industrial i Residencial)

A Micgrup treballem amb el compromís d’oferir als nostres clients un servei personalitzat i professional. Creem espais únics que s’adapten al teu estil de vida o a la filosofía de la teva empresa. Comptem amb els partners idonis que ens permeten oferir la construcció de la seva nau o vivenda a uns preus i uns temps d’execució, molt competitius.

Rehabilitació Integral d’Oficines

Els hi oferim un servei de Rehabilitació i Reformes integral amb profesionals altament qualificats i els millors partners del sector.