PROJECTES FINALITZATS

Tenim un expert i polivalent equip de tècnics que ens permet oferir un ampli ventall de serveis, que va des de la reforma de la façana de la seva nau industrial  a la construcció d’una de planta nova, passant pel sanejament, restauració, ignifugació, etc de les seves instal·lacions. 

Tansformem unes instal·lacions antigues i fora de normativa en una moderna i funcional  nau industrial.

J.JUAN (Sant Cugat del Vallès)


Líder mundial en el disseny i fabricació de cablejat de control i sistemes de frens per al sector de les motos. Durant els exercicis 2016 i 2017 vam treballar per ells com a enginyeria i contratista principal d’obres en el procés de reomodelació de l’antiga planta de DELPHI a Sant Cugat del Vallés. Entre altres actuacions, destaquen la construcció d’una sala blanca de 3.000 m² amb atmòsfera de control. També es va procedir al sanejament, restauració i tractament amb epoxi de més de 15.000 m² de paviment.

GUILERA ELECTRÒNICS (Sant Cugat del Vallès)

Empresa catalana de referència en el sector de la fabricació d’equips electromecànics per a l’automoció i la industria en general. Durant els anys 2016 i 2017 hem executat treballs de sanejament, restauració i tractament amb epoxi a 2.000m² de paviment, així com la construcció de murs de divisió amb panells frigorífics (5.000 m²).

AMTA Group (Sant Cugat del Vallès)

Unió d’empreses del sector aeronàutic, automoció i electrònica. Durant el 2017 hem executat la construcció de dos molls hidràulics  de càrrega (1.000 m2) amb bancada exterior de càrrega i descàrrega.

UNECO (Castellví de Rosanes)

Empresa puntera a Catalunya en el camp dels polímers tècnics. Hem realitzat el sanejament de paviments, la construcció de murs tallafocs (800 m²), ignifugació de la nau de 2.000 m² i construcció de noves oficines i serveis.

ELECTROLUX (Esplugues de Llobregat)

Líder mundial en fabricació d’electrodomèstics. Durant el segon semestre del 2018 hem realitzat la reconstrucció íntegral d’una nau de gairebé    3.000 m2 que ocupa el seu Servei Tècnic Oficial a Barcelona, amb sanejament de més de 1.800 m2 de paviment, treballs de pintura, palteria i instal·lacions elèctriques i sanitàries.

BLAYVET (Gualta)

 

Un dels grups empresarials més importants del sector porcí a Catalunya. El 2017 vam construir per ells una nau de 600 m2 de prefabricat de formigó i renovar íntegralment un annex per enmagatzemar productes veterinaris i agrícoles. Posteriorment, es va fer també un revestiment integral de la nau amb panell sándwich.

PENSEM EN TU

El nostre equip està preparat per escoltar i fer realitat les idees dels nostres clients. Malgrat ser una empresa jove, l’experiència dels nostres tècnics ens permet treballar a consciència en cada projecte. Si ens fan confiança, sentiran que més que contractar un proveedor de serveis, som una extensió del seu equip.