REHABILITACIONS

Som especialistes en rehabilitacions integrals de naus industrials i edificis d’oficines. El nostre ventall d’actuacions va des d’impermeabilitacions de cobertes, modernització de façanes, renovació de falsos sostres, terra tècnic, mampares o renovació d’instal·lacions.

Exemple de Sostenibilitat: Edifici D371 (Barcelona)

Gràcies a les actuacions realitzades per Micgrup, es va transformar un edifici de gairabé 30 anys en una edificació sostenible, energèticament eficient i responsable amb el medi ambient  aconseguint la prestigiosa Certificació Leed Gold.

Com ho vam aconseguir? A la façana es va sustituir la totalitat del tancament d’alumini i vidre per un altre tancament d’alumini d’altes prestacions amb vidres dobles laminars de característiques solars molt elevades, dotant les oficines d’una gran confortabilitat tant tèrmica com acústica. Es va revestir la coberta amb un paviment altament reflectant  per protegir termicament l’edifici i es van fer servir materials amb característiques medi ambientals.

En paraules del nostre Director General “En un projecte que hem dut a terme en 6 mesos intensius d’obra, s’ha arribat a reunir regularment més de 60 professionals simultàniament. Han passat per l’obra més d’un centenar de treballadors com especialistes en clima, instal·lacions, pintors, ascensoristes, fusters, lampistes, paletes, marbristes, enginyers i arquitectes. 

S’han superat fites logístiques com tallar el carrer Roselló dos vegades per la col·locació d’una grua de més de 80 tones, necessària per instal·lar a la coberta de l’edifici les màquines de clima i la URA (Unitat de Tractament d’Aire). Tanmateix , s’han gestionat i classificat més de 450 tones de residus, complint amb la normativa medi ambiental vigent i amb els estàndards del Certificat Leed Gold